Eva Medical beauty

 

Permanente Make-up

Het aanbrengen van permanente make-up omvat meestal 2 behandelingen. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Na minimaal 6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Microneedling

Dit is een zeer efficiënte behandeling voor:

  • Acné littekens
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Grove poriën

Plasma lifting

Is de “anti-aging” behandeling van de toekomst. Een risicoloos alternatief voor ooglidcorrecties.

Ooglidverstrakking zonder operatie en rimpelvermindering. Zonder fillers of BOtuline TOXine injecties.

(Medische) pedicure

 

Voeten  krijgen heel wat te verduren. Vaak worden ze van s’ morgens tot ’s avonds in schoenen gestopt. Daarnaast moeten ze je volledige lichaamsgewicht dragen wanneer je rondstapt. Hierdoor is het belangrijk om je voetjes de verzorging te geven die ze nodig hebben. Van eelt tot kalknagels, iedereen heeft wel eens last van kwaaltjes aan de stappers. Na een pedicure voelen je voeten weer als nieuw.

Door een pedicure uit te laten voeren, voel je je helemaal gepamperd. Een gespecialiseerde voetverzorging kan bestaan uit het behandelen van likdoorns en ingegroeide nagels, het reinigen en knippen van de nagels, … Kortom, je voeten zullen nog nooit zo zacht aangevoeld hebben. Daarnaast kan je een medische pedicure laten uitvoeren. Bij een medische pedicure wordt er dieper ingegaan op gespecialiseerde voetverzorging. Zo hebben mensen met reuma, diabetes, ouderdom vaak last van voetproblemen. Met een medische pedicure kunnen al deze zaken worden opgelost.

Pedicure vanaf 35 euro

Afspraak bij Eva op het nummer 0497 58 54 54

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag

09.00-18.00

Donderdag/Vrijdag

09:00-20:00

Zaterdag 08.00-16.00

Zondag gesloten

Variabele openingsuren mogelijk op aanvraag

Hairdesign Lorraine

Hoogboomsteenweg 217, 2950 Kapellen       tel.: 0471 904 655

 

Enkel op afspraak

Vakantie 🌴☀️

Beste klanten, Wij gaan even opladen onder de zon! ☀️✂️ Van 15 juli tot 30 juli zijn wij op vakantie. We komen terug vol energie en nieuwe ideeën voor jouw haar. Tot snel! Lorraine

You have Successfully Subscribed!