Glamchique

 

Een glamchique fotosessie is zo veel meer dan een fotoshoot

 

Een glamchique fotosessie is zo veel meer dan een fotoshoot. Het is een verwenmoment, een echte “girls day-out”.

Het is een emotionele belevenis, een  ontdekking van je innerlijke vrouwelijkheid. Het is een sensationele ervaring om te koesteren of te delen. Een luxueus decor, professionele hairstyling en maquillage, muziek, gelach, plezier, bubbels en chocolade.

Ervaar hoe het voelt om een supermodel te zijn, net zoals de vrouwen in onze modemagazines en doe een fantastische make-over-fotoshoot.

Een glamour fotosessie geeft je zelfvertrouwen een boost voor het leven. De herinnering aan hoe je je voelde tijdens de shoot is kostbaar en voor altijd.

Je fantastisch voelen

 

Ik wil dat jij je fantastisch voelt en er ook fantastisch uitziet tijdens je sessie. Daarom is bij de ideale shoot een professionele maquillage en hairstyling aanbe- volen. Wanneer je aankomt aan de studio zijn de haarstyliste en schoonheidsspecialiste al aanwezig, klaar om jou mooi te maken. Dit duurt ongeveer een uur.

Verwen jezelf met deze fotoshoot. Je hebt het verdiend!

Ik vind het heel belangrijk dat je aan deze ervaring een tastbare herinnering overhoudt. We maken een afspraak  een 10-tal dagen na de shoot. Dan help ik je bij de selectie van jouw foto’s en bekijken we samen wat je met de foto’s wil doen. Spannend!

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag

09.00-18.00

Donderdag/Vrijdag

09:00-20:00

Zaterdag 08.00-16.00

Zondag gesloten

Variabele openingsuren mogelijk op aanvraag

Hairdesign Lorraine

Hoogboomsteenweg 217, 2950 Kapellen       tel.: 0471 904 655

 

Enkel op afspraak